Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

Wijnkoelers graveren voor een perfect geschenk? Bestellen bij Maxilia

Een fles wijn overhandigen aan je relaties is niet echt uniek meer. Een fles wijn overhandigen in een gegraveerde wijnkoeler daarentegen wel! Bij Maxilia is het namelijk mogelijk om een wijnkoeler te laten graveren met het logo van het bedrijf. Of dat dit nou om een winkel gaat, of om een kantoor maakt hier absoluut niets uit. Hier wordt er puur gewerkt aan kwaliteit leveren, daar kan jij als klant zijnde van profiteren!

Nu dat we graag voor het einde van het jaar nog een geschenk willen overhandigen hoop ik het snel te vinden. Het is immers al november en we hebben tot heden nog niks gevonden wat we kunnen geven. Zo ben ik gaan kijken op de website van Maxilia en heb ervoor gekozen om hier een wijnkoeler te bestellen met ons logo.

p915060_5

Internet blijft ideaal!

Doordat ik bij Maxilia op de website terecht ben gekomen wist ik in ieder geval zeker dat ik een geschenk ga vinden vóór het einde van het jaar. De kosten vallen binnen het budget om hier een bestelling te plaatsen, tevens ook de snelheid waarin zij leveren.

it3708_03a

Eindelijk een geschenk gevonden!

Het feit dat ik hier genoeg geschenken kan vinden wat je kan overhandigen heeft mij overgehaald om hier te bestellen. Een prachtige wijnkoeler welke wij laten graveren, plus nog een heerlijke fles wijn erbij maakt het hopelijk waar dat het een mooie relatiegeschenk is om te overhandigen. Nu maar hopen dat onze relaties het ook op prijs stellen om een prachtige wijnkoeler te ontvangen.

Meer verhalen