Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

Wilt u meer weten over een haartransplantatie?

Ik heb al een aantal jaar een hele fijne vriend. Onze relatie gaat ook heel erg goed en wij zijn erg blij met elkaar. Wat wel heel erg vervelend is is dat mijn vriend erg onzeker is. Hij is namelijk nog maar 24 jaar maar hij is al heel erg kaal aan het worden. Hij krijgt hier vaak plagende opmerkingen over van zijn vrienden en ik merk dat dit hem meer doet dan dat hij eigenlijk wil toegeven. Wij zijn ons daarom samen gaan verdiepen in een eventuele haartransplantatie in Turkije. Het zou namelijk heel erg fijn zijn als dit zou werken om mijn vriend van zijn onzekerheid af te helpen. Een haartransplantatie is natuurlijk niet niks en omdat het niet in Nederland uitgevoerd kan worden is het best een grote stap. Ik ben op het internet gaan zoeken voor meer informatie en ik ben zo terecht gekomen op de site van esteworld-haartransplantatie.nl. Op deze site staat heel erg veel informatie en ook waren er op deze site ervaringen van anderen te lezen wat ook heel erg waardevol was.

haartransplantatie in Turkije doen via deze organisatie

Ik ben heel erg blij dat ik via het internet op deze site terecht ben gekomen. Mijn vriend en ik hebben veel informatie kunnen lezen over de gang van zaken bij een haartransplantatie. Mijn man is erg gerustgesteld door alle informatie die wij hier hebben kunnen lezen. Vandaar dan ook dat mijn vriend heeft besloten om een haartransplantatie in te plannen.

Een erg fijne site met veel informatie

Als u nou ook graag een haartransplantatie wilt dan kan ik u zeker aanraden om:

  • eens een kijkje te gaan nemen op deze site
  • de vele informatie goed door te lezen
  • de ervaringen van andere mensen ook eens te bekijken

Ik hoop dat u veel aan de site zult hebben en bij vragen kunt u altijd nog contact op nemen!