Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

Een foto op porselein voor een liefdevolle herinnering; De hartvormige foto.

Binnen het aanbod foto’s op porselein bij UitvaartUniq heeft u allereerst de keuze uit 5 verschillende vormen, waaronder ovaal, vierkant, rechthoek, rond en hartvormig. Wij vertellen u hier graag meer over en in een serie blogartikelen vertellen onze medewerkers u wat meer over de meest populaire foto vormen, dit maal gaan we wat dieper in op de hartvormige foto; Voor een liefdevolle herinnering aan uw overleden dierbare.

UitvaartuniQ

Een hartvormige porseleinen foto.

Een foto op porselein in de vorm van een hart is een liefdevolle, tastbare herinnering aan uw overleden dierbare. De porseleinen foto kan gebruikt worden als onderdeel van een gedenkmonument, maar kan ook als losstaand element gebruikt worden in huis, of naast een urn geplaatst worden. Indien u dit wenst, is een rechthoekige urntegel ook een mooie toevoeging. Een foto op porselein wordt ook vaak vastgeplakt op een fotoblok, urnmonument of grafmonument, voor een unieke & persoonlijke herinnering. U kunt de foto op porselein in de vorm van een hart bij UitvaartUniq.nl bestellen in drie verschillende afmetingen. Daarnaast kunt u kiezen voor een zwart – wit foto of een kleur (Full Colour) foto, dit betreft Euro 25,- extra. Tevens heeft u de keuze uit twee varianten op het gebied van afwerking; afgerond (waarbij de afbeelding mooi doorloopt), of een witte boord. De opties m.b.t. kleur en afwerking worden duidelijk weergegeven op de diverse productafbeeldingen.

Foto porselein bij UitvaartUniq; Voor een persoonlijke herinnering. Heeft u afwijkende wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen er alles aan doen om u te voorzien van de porseleinen foto naar wens!