Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

Een urn voor buiten bij UitvaartUniq.nl.

De vraag naar ‘urnen voor buiten’ neemt toe en niet alleen voor plaatsing in bijvoorbeeld een urnenmuur. Ook het plaatsen van een mooie urn in de tuin komt steeds vaker voor. Bij UitvaartUniq vindt u een prachtige collectie urnen voor buiten. Aangezien u alle urnen voor buiten ook binnen kunt plaatsen, kunt u tijdens uw zoektocht naar een urn voor buiten gebruik maken van de filterfunctie ‘geschikt voor binnen & buiten’. Dit zijn producten die u met een gerust hart buiten kunt plaatsen zonder dat u bang hoeft te zijn dat de urn beschadigd raakt, de as van uw overleden dierbare aangetast kan worden en de urn (op korte termijn) aangetast zal worden door de weersomstandigheden. Het is wel mogelijk dat het plaatsen van de urn op een locatie buiten op langere termijn effect heeft op het uiterlijk van de urn. Denk hierbij aan kleurveranderingen. Wilt u hier meer over weten, dan zijn onze medewerkers u graag van dienst met een passend antwoord en een gericht advies.

zwarte-toledo-urn-klein-messing

Op het gebied van materiaalsoorten kunt u kiezen uit diverse metaalsoorten waaronder aluminum, koper / emaille, messing, RVS en staal. Daarnaast zijn er diverse urnen van natuursteen geschikt voor  buiten plaatsing, waaronder marmer en graniet. Maar ook kunt u kiezen hout en uiteraard ook keramiek. Wilt u een bijzonder contrast creëren, dan is de keuze voor een ‘strakke’ RVS urn wellicht een passende optie voor u. Bent u juist op zoek naar natuurlijke materialen met een organische ‘look’, dan passen marmer, graniet of hout waarschijnlijk beter. Wat uw wensen ook zijn, met een uitgebreid online assortiment proberen wij u optimaal van dienst te kunnen zijn.

 

Een alternatief voor een urn die een vaste plek krijgt binnen uw tuin is de bio urn. Hiermee kunt u de as van uw overleden dierbare, in een mooie urn, begraven in uw tuin. Binnen enkele maanden zal deze urn, samen met de as, opgenomen worden door de aarde waarbij u de as als het ware teruggeeft aan de aarde.

 

Wat uw wensen ook zijn, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in een passende urn. In het geval van vragen zijn onze medewerkers u graag van dienst. UitvaartUniq.nl, voor een dierbare herinnering.