Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

Kliniek Veldhoven voert ook Injectables uit

Kliniek Veldhoven – Injectables, is wat ik heb laten uitvoeren. De reden hiervan is omdat ik uiterlijke schoonheid erg belangrijk vind. Het krijgen van rimpels hoort er dan misschien wel bij maar ik wilde hier nog helemaal niet aan geloven. Met make-up kreeg ik de rimpels helaas niet weg en daarom besloot ik om op zoek te gaan naar een kliniek die voor mij een mogelijkheid heeft om van de lelijke rimpels af te kunnen komen. Toen ik op het internet op zoek was naar informatie, kwam ik al snel terecht op de website van Kliniek Veldhoven. Hier trof ik veel informatie aan omtrent deze methode. Als het ware worden de spieren slap gemaakt zodat de rimpels verdwijnen.+

Injectables

Ik zag direct het resultaat

Diezelfde week kon ik komen voor een gesprek met de arts van Kliniek Veldhoven om alles te bespreken omtrent de Injectables. Gelukkig kon dit mij bij worden toegepast en hier werd ik erg blij van. De behandeling is op een vakkundige wijze uitgevoerd en ik kon direct zien dat mijn rimpels verdwenen waren. Ik zit nu echt een stuk beter in mijn vel en kan het dan ook een ieder aanraden die er graag weer jong uit wil zien. Tevens worden hier vele andere behandelingen uitgevoerd. Neem daarom maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Hier vind je alle informatie over alle behandelingen die hier worden uitgevoerd. 

Injectables