Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

Op zoek naar een goede plastische chirurg, ga naar kliniek Veldhoven

Wanneer u op zoek bent naar een plastische chirurg kan ik u aanraden om eens op de website van kliniek Veldhoven te gaan kijken. Hier kunt u verschillende ingrepen met de betreffende plastische chirurgen zien. Niet alleen kan u in deze kliniek geholpen worden voor een schaamlip correctie, maar ook haartransplantatie, en een borstvergroting behoren tot de mogelijkheden. Zelf ben ik hier in de kliniek Veldhoven geholpen aan een schaamlip correctie.  Ik liep al jaren met veel pijn in de schaamstreek, een pijn die de laatste tijd steeds erger werd. Op een gegeven moment kon ik mijn lievelingssport, paardrijden, niet meer pijnloos uitoefenen, nu werd het dus tijd om aan de bel te trekken. Via de huisarts ben ik bij de kliniek terecht gekomen, natuurlijk ben ik eerst op het internet gaan kijken wat voor een soort kliniek het was, maar was al snel overtuigd, vooral toen ik zag dat de behandelend arts een vrouw was. Tijdens een eerste consult werd me duidelijk uitgelegd wat ik van de ingreep kon verwachten, en hoe deze werd uitgevoerd. Gelukkig gaat het onder een plaatselijke verdoving, een algehele narcose is niets voor mij.  schaamlip

Pijnloos resultaat

Het is nu alweer een paar maanden geleden dat ik deze ingreep heb ondergaan en ik moet zeggen dat ik er enorm blij mee ben. Ik kan nu weer paardrijden zonder bij elke beweging van het paard helse pijnen te moeten doorstaan. Alleen jammer dat ik het zolang heb uitgesteld, anders had ik veel eerder zonder pijn kunnen leven.  schaamlipcorrb