Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

Au pair in Nederland via het internet geregeld

au pair

Online op zoek gegaan

Ik zocht voor mijn oma een au pair in Nederland. Zij is sinds het overlijden van mijn opa hard achteruit gegaan. Niet alleen is ze erg eenzaam, maar ook fysiek is het niet meer wat het geweest is. Steeds vaker heeft ze hulp nodig om bijvoorbeeld te douchen of naar het toilet te gaan. au pair in nederlandWij als kinderen kunnen dit niet iedere dag meer opvangen omdat wij ook onze eigen gezinnen moet onderhouden. Mijn oma heeft sinds ze getrouwd is met mijn opa in dit huis gewoond en wil daar absoluut niet weg. Ze vertelde me dat ze er zoveel herinneringen heeft, dat ze bang was die allemaal te verliezen als ze weg zou gaan. Er zit ook dementie in onze familie en dat maakt haar extra angstig daarvoor. Tevens denk ik zelf dat een verhuizing een veel te grote last voor haar zou zijn.

Persoonlijk

au pair in nederlandWe hebben naast een au pair uit Nederland die bij mijn oma in huis voor haar kwam zorgen nog wel meer dingen overwogen. Eerst hebben wij eraan gedacht om haar toch naar een verzorgingshuis te laten gaan, omdat we denken dat ze daar de allerbeste zorg zou krijgen. Dit wil ze alleen echt niet, dus wij gaan haar daar niet toe dwingen. We denken wel dat we nu ook een hele goede oplossing hebben gevonden. We (ik en mijn broers) zijn blij met de begeleiding die we kregen vanuit Uw Zorg Compaan en raden dit alle andere ouderen die hulp nodig hebben dan ook echt aan!