Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

betrouwbare Eindhovense tandarts gevonden!

Wanneer wij naar de tandarts gaan hebben wij “buikpijn” van angst. Iets wat wij ondervinden nadat onze tandartspraktijk was overgenomen door een ander. Hier baal ik enorm van aangezien ik erg op mijn gebit gesteld ben, dit verzorg ik maar al te goed. Nu dat onze eigen tandarts heeft besloten om te gaan stoppen is het voor ons hoog tijd geworden om opzoek te gaan naar een nieuw praktijk. Dit was voor ons natuurlijk perfect aangezien wij zo wat specifieker konden zoeken naar een goede en betrouwbare praktijk. Doordat ik ben gaan zoeken op Eindhovense tandarts hadden wij vrij snel succes!

Gelukkig gevonden!

Het klinkt wellicht vreemd als ik zeg dat ik blij ben dat ik dit praktijk had gevonden. Zij konden ervoor zorgen dat wij geen buikpijn krijgen wanneer wij de praktijk binnen lopen. Bij tandartspraktijk PC2 zijn wij hartelijk welkom en konden wij onszelf inschrijven als patiënt. Als eerste krijg je een kennismakingsafspraak waarmee jij een goede eerste indruk zult krijgen. Daarna is het vervolgens mogelijk om een keuze te maken uit de tandartsen welke hier werkzaam zijn. Nadat wij ons kennismakingsgesprek hebben gehad merkte ik dat ik geen angst heb voor deze tandartsen. Mijn gebit werd bekeken en gelukkig konden zij niks vinden qua gaatjes. Dankzij het zoeken op Eindhovense tandarts is het ons in ieder geval wel gelukt om een goede tandartspraktijk te vinden. Goede zorgen en niet te vergeten geen angst meer om naar de tandarts te gaan!