Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

De tweedehands rolstoelbus

Zit je in een rolstoel en ben je hierdoor erg beperk in je doen en laten? Dan is een tweedehands rolstoelbus misschien iets voor jou. Als je in een rolstoel zit is vooral reizen erg moeilijk. Reizen met het openbaar vervoer wordt een stuk lastiger of is soms simpelweg niet mogelijk. Een gewone taxi is bijna geen optie meer, maar ook eventjes weg met het gezin wordt een heel karwei. Auto’s zijn niet gemaakt voor mensen in een rolstoel. Tenzij dat we het over rolstoelbussen en auto’s gaan hebben. Er zijn namelijk bedrijven die bussen of auto’s zodanig aanpassen dat deze ook geschikt zijn voor mensen met een rolstoel. Dit is het kijken dus zeker waard als jij het gevoel hebt dat beperkt wordt door een gebrek aan een goed vervoersmiddel.

Een nieuwe bus kan erg duur zijn, terwijl de rolstoelbus misschien wel een van de beste oplossingen is. Toch is er ook een goede oplossing als je graag iets minder wilt besteden. Een tweedehands rolstoelbus is namelijk geen slecht idee. Deze rolstoelbussen zijn meestal nog in een uitstekende staat maar hebben simpelweg iets meer kilometers op de teller. Dit maakt eigenlijk niet uit, omdat een rolstoelbus toch vaak nog aangepast en opgeknapt wordt door de bedrijven die deze verkopen.

Wellner Mobilteit tweedehands rolstoelbussen

Een van de bedrijven die echt het noemen waard is als het over de tweedehands rolstoelbus gaat is Wellner Mobiliteit. Dit bedrijf is helemaal gericht op rolstoelgebruikers en heeft naast goede auto’s en bussen ook een geweldige klantenservice. Zo kan je bijvoorbeeld vragen of een medewerker van Wellner Mobilteit langs huis komt met een voertuig zodat je een proefrit kan maken zodra je interesse hebt. Ik raad iedereen met een rolstoel en interesse in een rolstoelbus occasion aan om eens bij dit bedrijf te kijken.