Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

Fysiotherapie in Veenendaal voor verschillende behandelingen

Praktijk

Bij fysiotherapie Veenendaal De Ellekoot kan je verschillende soorten therapie volgen. Fysiotherapie, Manuele Therapie, Oefentherapie Cesar en Acupunctuur. Ze hebben nu ook een nieuwe therapie, de shockwave therapie. De shockwave therapie is heel effectief en wordt succesvol ingezet voor de behandelingen van spier/weefsel en peesaanhechtingen. Ze gebruiken dit voor onder andere chronische tendinopathieën, tenniselleboog, shin splints en spanningshoofdpijn.

Fysiotherapie in Veenendaal

Behandelingen fysiotherapie Veenendaal

Bij De Ellekoot hebben ze verschillende soorten behandelingen,

–          Acupunctuur, dit gebruiken ze bij pijnklachten, hoofdpijn en voor het stoppen met roken. De zorgverzekeraar zal 75% van de kosten hiervan vergoeden.

–          Fysiotherapie,

–          Manuele therapie, deze therapie is gericht op de gewrichten in de armen of benen en de wervelkolom.

–          Kinder oefentherapie, hierbij helpen ze kinderen op spelenderwijs oefenen met hun spieren, zintuigen en motoriek. Zonder dat ze het doorhebben leren ze de vaardigheden die ze de rest van hun leven nodig zullen hebben.

–          Oefentherapie Cesar, deze therapie helpt je op gebied van houding en beweging.

–          Medische training + FYSIOfitheidscan

–          Shockwave Therapie

–          Osteopathie

Al deze therapie helpt je tegen pijn of bij het herstellen van bijvoorbeeld een operatie.

Bekken

De Ellekoot

Op de site van De Ellekoot staat informatie over de verschillende soorten therapie die ze bieden. Je hoeft geen verwijsbriefje meer te hebben van je huisarts om naar de fysiotherapeut te gaan. Je kan zelf een afspraak maken. Ze hebben geen wachtlijst en garanderen binnen 24 uur een eerste afspraak. De eerst afspraak  word je direct behandeld en wordt een vraaggesprek afgenomen om erachter te komen wat de beste oplossing is voor de situatie. Zo kunnen ze voor jou de beste therapie bieden. De fysiotherapeut is een specialist in beweging. Vaak bewegen draagt bij aan de gezondheid en is dus heel belangrijk. Bij Fysiotherapie Veenendaal De Ellekoot bieden ze voor iedereen deskundige begeleiding om aan zijn/haar conditie te werken.