Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

Fysiotherapie Veldhoven, je bent welkom bij Claessens en van de Rijt

Wanneer je een sportblessure hebt opgelopen en je bent op zoek naar fysio Veldhoven dan kan je terecht bij Claessens en van de Rijt, fysiotherapie en manuele therapie. Met als specialiteit de sportblessures behandelen zij al jaren mensen in de praktijk, zowel met acute blessures als de chronische blessures. Maar de praktijk richt zich niet alleen op sportblessures, ook voor alle andere blessures waardoor je op zoek bent naar fysio in Veldhoven kan je hier terecht.


Werkwijze
Iedereen die op zoek is naar fysio in Veldhoven kan terecht bij Claessens en van de Rijt. Behandelplannen worden samen opgesteld en zijn zodoende als maatwerk passend bij je blessure. Doordat de praktijk ook buiten de standaard openingstijden praktijk voert is er zelfs de garantie dat je na aanmelding binnen 24 uur gezien wordt voor een kennismaking en eerste consult. Voorop staat dat er weer meer beweging wordt gecreëerd en dat uw doelen worden gehaald, hoe klein of groot deze ook mogen zijn.

Naast de fysiotherapie is er binnen de praktijk veel ruimte voor manuele therapie (het beter laten functioneren van gewrichten) , Mulligan therapie (het pijnvrij mobiliseren bij een sporingsprobleem)  en medical taping (vergroten van de mobiliteit). Alle therapeuten hebben hoogwaardige opleidingen afgerond en blijven door bijscholing op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

SportMax partner
De fysiopraktijk is als partner van Sportmax als gecertificeerd medisch centrum ook in staat om topsporters te behandelen. Door die samenwerking kan je, wanneer dit nodig is, ook snel doorverwezen worden naar een sportarts.