Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

Hulp bij achillespeesklachten!

Tintelende voeten

Dag allemaal, de laatste tijd heb ik helaas erg veel last van achillespeesklachten en hier baal ik erg van. In mijn vrije tijd doe ik namelijk veel aan hardlopen en helaas gaat dit nu niet. Ik vind het heerlijk om stukken hard te lopen maar dit gaat dus niet door de pijn die ik voel bij het lopen. Ik wilde natuurlijk dat hier verandering en zou komen en daarom ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Ik hoopte dat ik op het internet de juiste oplossing zou vinden. Gelukkig kwam ik al snel uit op de website van footlogics, hier stonden een aantal handige tips. Ik kwam er achter dat ik corrigerende inlegzooltjes moest kopen, die de voet onder de boog ondersteunen. Zo wordt de achillespees altijd ontlast en voorkom je opnieuw klachten. Ik heb de zooltjes meteen besteld en ik kan niet wachten tot dat ze binnenkomen. Ik hoop dat ik dankzij de zooltjes snel weer kan hardlopen.

Blij met mijn aankoop!

Inmiddels gebruik ik mijn inlegzooltjes al en kan ik weer lekker hardlopen. Ik ben erg blij met de tips op de website en met de zooltjes die ik hier gekocht heb. Ik train weer voor een wedstrijd en dit doe ik met veel plezier. Het is echt heerlijk om weer hard te lopen zonder al die vervelende klachten.