Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

Permanente make up Nijmegen door Dermavisie

Wilt u niet elke ochtend meer een eyeliner tekenen of uw wenkbrauwen bijtekenen en kleuren? Dan is permanente make up Nijmegen de perfecte oplossing voor u!

Er zijn veel mensen die van mening zijn dat het gezicht mooier is met make-up op. Zo willen sommige vrouwen vollere wenkbrauwen en andere willen dat de ogen beter tot zijn recht komen. Tegenwoordig kunt u dit permanent laten zetten. Zo biedt Dermavisie de permanente make up Nijmegen. Het is een echte aanrader om uw permanente make-up bij Dermavisie te laten zetten.

Permanente wenkbrauwen

Bij dermavisie zijn ze gespecialiseerd in permanente wenkbrauwen. Zij kunnen ervoor zorgen dat uw wenkbrauwen precies worden zoals u in gedachten had. Permanente wenkbrauwen doen ze door middel van de 3D Hairstroke techniek. Bij deze techniek worden er hele fijne haartjes nagebootst op de huid om de wenkbrauwen op te vullen en ze de vorm te geven die u wilt. Het 3D effect en de aandacht voor de vorm en kleur zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Permanente eyeliner

Ook kan Dermavisie een permanente eyeliner aanbrengen. Deze eyeliner zal uw ogen laten spreken. Bij de permanente eyeliner letten ze op de vorm van uw ogen, de huidskleur en de schaduweffecten. De specialisten van Dermavisie zullen naar uw wensen luisteren en deze zo goed mogelijk uit laten komen. Voor de behandeling zal alles over de behandeling uitgelegd worden en vertellen hoe alles in zijn werk gaat en welk resultaat u mag verwachten. Zo weet u waar u aan toe bent.