Kanters-bhv.nl

BHV – Zorg – Medisch

Slecht ter been? Ga eens bij Scootmobiel Vitaal langs

Niets is vervelender wanneer je slecht ter been bent en hierdoor veel binnen moet zitten. Dat is mijzelf helaas ook overkomen nadat ik een ongeluk met de auto heb gehad. Een voordeel is dat ik het kan navertellen en het over het algemeen wel meevalt met wat voor een letsel ik eraan over heb gehouden. Een nadeel is dat ik minder goed kan lopen, vooral lange afstanden lukt mij helaas niet meer. Omdat ik altijd aan allerlei wandeltochten mee deed was het nu dubbel zo erg dat dit mij niet meer lukte. Ik heb een afspraak gemaakt met Scootmobiel Vitaal voor een afspraak omdat ik lang genoeg binnen heb gezeten.  

 

Ruime keuze aan scootmobielen

Het fijne aan Scootmobiel Vitaal is dat er een adviseur aan huis komt met verschillende soorten scootmobielen. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om meerdere scootmobielen uit te proberen om zo makkelijker een keuze te maken. Ook kan de adviseur  het een en ander over de scootmobiel vertellen en kan je helpen bij het maken van een goede keuze. Omdat de adviseur maar een paar modellen mee kon brengen ben ik samen met een goede vriendin zelf naar de winkel geweest om te kijken of daar een geschikte scootmobiel voor mij tussen stond. Ik heb hier mijn ogen uitgekeken vooral omdat er ook scootmobielen tussen stonden waar je gezellig met twee personen naast elkaar kan zitten. Zelfs voor de slechtere dagen kan je met een overkapte scootmobiel droog aan komen op de plaats van bestemming. Ik heb een keuze kunnen maken en kan eerdaags weer gezellig op pad.